Historiske Herman (2024)

Kunde: AssisterMeg
Regissør: Torbjørn Husevåg
Bestilling: Kundehistorie
Resultat: 100.000 organiske visninger på sosiale medier
Om prosjektet:
I 2023 ble Herman Bilstad historisk ved å bli den første personen med Downs syndrom til å fullføre SkøyteBirken (se filmen her). I 2024 har Herman satt seg et nytt og større mål; å gå rennet i klassisk stil. Vil han klare det?

Kundens behov og omtale:
AssisterMeg er en av Norges ledende leverandører av BPA (Brukerstyrt Personlig Assistanse). 14.500 nordmenn har rett til å motta BPA, men kun 4.000 har BPA i dag. Historien til Herman kan informere og inspirere flere til å benytte sin rett til BPA. 

Benedicte H. Simonsen

Leder Marked og Kundereise
AssisterMeg
"Nydelige filmer som folk elsker!"

Vi er utrolig fornøyd med at Torbjørn Husevåg v/ Torbs Media har ledet prosjektet Historiske Herman for 2. år på rad. Han er effektiv, kreativ og strukturert. Han strekker seg langt og det er vanvittig gøy å se hvor god han er til å trygge de medvirkende i filmen, og hente ut relevante budskap. Vi er meget fornøyd med samarbeidet og leveransene. Nydelige filmer som også folket har vist at de elsker. Jeg kan sterkt anbefale Torbjørn videre!

Videoer til SoMe & Meta Ads:
Stillbilder:
Bilder fra produksjonen A
Bilder fra produksjonen B
Resultat
Fullversjonen, publisert på Facebook, oppnådde 95.000 visninger, 1.000+ likes, 35 kommentarer og 82 delinger innen de første tre ukene. Se vedlagt skjermbilde under.

Videoen er også tilgjengelig på YouTube med 3.000 visninger, noe som bringer det totale antallet organiske visninger til omtrent 100.000 for en 7-minutters "reklamefilm".

Dette inkluderer ikke visninger av kortere versjoner for sosiale medier og annonser.

Disse tallene understreker effekten en velformidlet kundehistorie kan ha i markedsføringen din. Autentiske og inspirerende fortellinger om ekte mennesker – enten det er kunder, ansatte eller gründere – er reklame vi faktisk vil se, husker og snakker om.

Leveranser:
A.
1 stk 7 min video til YouTube & Facebook (se over)
B. 4 stk snutter til SoMe & Ads <30 sek (se over)
C. Stillbilder (se under)

Laget av:
- Torbjørn Husevåg (Regissør, filmfotograf, droneoperatør, redigering)
- Ole Martin Holmen (filmfotograf)

Foran kamera:
- Herman Bilstad (para-utøver)
- Eirik Fystro (BPA-assistent)
- Jonas H. Fridlund (BPA-assistent)
- Stine Lombnæs (BPA-rådgiver)

Se utvalgte prosjekter

Trykk på et bilde for å se mer info