Historiske Herman 2023

Kunde: AssisterMeg
Regissør: Torbjørn Husevåg
Bestilling: Kundehistorie
Om prosjektet:
Følg Herman Bilstad (26) sin historiske ferd gjennom Birkebeinerrennet. Sammen med sin personlige assistent Lasse Aulin (26) fra AssisterMeg (kunde) ble Herman første person til å fullføre det tradisjonsrike skirennet med Downs Syndrom.

Kundens behov:
Hovedbudskapet var at man kan leve et aktivt liv og realisere drømmer selv med en utviklingshemming, dersom man har en personlig assistent fra AssisterMeg. De kontaktet dermed Torbs Media for å visualisere dette budskapet gjennom denne historiske bragden.

Fremgangsmåte
Filmen ble laget på kun 2 innspillingsdager. Dag 1 filmet vi videointervjuer (A-roll), samt filmet trening og andre forberedelser (B-roll). Dag 2 var filming av selve renndagen. Deretter skulle videoen ferdigstilles på kun 3 dager for å bli vist på storskjerm under den internasjonale dagen for Downs Syndrom. I anbefalte ble det laget flere kortversjoner av filmen til promotering i sosiale medier.

Her kan du se bilder fra innspillingen:
Resultat
Videoen ble sett av tusenvis av potensielle nye kunder, støttespillere og beslutningstakere på tvers av YouTube, sosiale medier og annonser. AssisterMeg fikk et uvurderlig marketing asset som kan brukes i flere år fremover. I tillegg har det kommet utallige historier om hvordan videoen har inspirert andre i samme situasjon til å våge å følge drømmene sine, til tross for en utviklingshemming.

Kundefeedback
"Fantastisk!! Vi syns filmen ble helt nydelig. Masse fine klipp og stemningstopper. Kult med de historiske klippene og ikke minst voice over. Flott jobb!"
-
Benedicte Herstad Simonsen, Markedssjef i AssisterMeg

Leveranse:
- 1 stk fullversjon på 15+ min til YouTube og web
- 5 stk kortversjoner (<30 sek) til SoMe & Ads
- 2 stk rekrutteringsvideoer til LinkedIn
- 30 stk stillbilder

Laget av:
- Torbjørn Husevåg (Regissør, filmfotograf, redigering)
- Ole Martin Holmen (filmfotograf)
- Brit Tofte Petterson (co-produsent, tidl. OL-mester)

Se flere caser:

Se utvalgte prosjekter

Trykk på et bilde for å se mer info